دریل (Drill) چیست؟
دریل یکی از ابزارهای پرکاربرد در صنایع گوناگون نظیر فلزکاری، ساختمانسازی، تراشکاری، طراحی داخلی منزل و... است. انسان از زمانهای گذشته به سوراخکاری روی سطوح نیاز داشته، از اینرو مصریان باستان نخستین دریلهای دستی را ساختند. این ابزار از گذشته تاکنون پیشرفتهای بسیاری کرده، به طوریکه انواع مختلف دریل با طرحها و ابعاد متفاوت در بازار به چشم میخورد.
مهمترین کاربرد این وسیله جهت سوراخکاری است؛ هرچند که برای باز و بسته کردن پیچهای مختلف و صدها فعالیت فنی دیگر نیز مورد استفاده قرار میگیرد. از سایر کاربردهای دریل میتوان موارد زیر را نام برد:
- میکس کردن مواد مختلف
- باز و بسته کردن مدلهای گوناگون پیچها
- پروژههای عمرانی و ساختمانسازی
- صنایع نفت و پتروشیمی
- تخریب سطوح سخت و با عمق زیاد
- خزینهکاری و قلاویز کردن متریال مختلف
- صنعت طلاسازی و جواهرسازی
- ایجاد سوراخ و وارد کردن ضربات متعدد روی سطوح سخت نظیر مانند سرامیک، سنگ، آجر و فلز
- صیقل دادن و جلا دادن سطوح
- سنبادهزنی و از بین بردن زنگزدگی روی اجسام
- تولید محصولات چوبی در کارگاههای چوب
- انجام عملیات لولهکشی و برقکشی
در ادامه ساختار، انواع دریل و برندهای معروف این ابزارهای صنعتی را به شما معرفی خواهیم کرد.
معرفی انواع دریل های خانگی و صنعتی
برای دریلهای صنعتی و خانگی دستهبندیهای مختلفی را میتوان در نظر گرفت. برای مثال این تجهیزات از لحاظ منبع تغذیه به انواع دستی، برقی، بنزینی و بادی تقسیم میشوند. دریلهای دستی برای کار متکی به نیروی دست کاربر هستند، در حالیکه دریلهای برقی خانگی با برق تکفاز و دستگاههای صنعتی و بزرگ نیز با برق سه فاز راهاندازی میشوند. در ادامه دو مدل دریل دستی و برقی و انواع آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
دریل برقی
دریل برقی ابزاری صنعتی است که در آن یک موتور الکتریکی تعبیه شده و در نوک وسیله نیز مته قابل تعویض وجود دارد. در نتیجه چرخش این مته عملیاتی مانند سوراخ کردن سطوح با جنسهای مختلف، باز و بسته کردن پیچها و... انجام میپذیرد.
دریلهای برقی ممکن است که همراه با سیم یا بدون سیم باشند که انواع سیمی دارای دوام و قدرت بیشتری هستند. به هنگام کار با این ادوات باید آنها را به برق متصل کنید تا بتوانید از توان فوقالعاده دستگاه برخوردار شوید.
دریلهای شارژی نوع دیگری از دریلهای برقی هستند که انرژی مورد نیاز برای سوراخکاری را از طریق باتریهای لیتیوم یونی تامین میکنند. این گروه از ادوات برای کار نیازی به اتصال مستقیم به برق سه فاز یا تک فاز ندارند و تنها کافی است که باتریهای آنها شارژ داشته باشد. دریلهای شارژی و برقی شامل انواع مختلفی به شرح ذیل هستند:
دریل شارژی
دریل شارژی همانطور که از اسم آن مشخص است، برای کار کردن شارژ میشود، بنابراین نیازی به سیم و اتصال دائمی به پریز برق ندارد. این تجهیزات برای ایجاد سوراخ در اجسام مختلفی مانند چوب، فلز، سطوح سنگی، دیوارهای گچی و... به کار میروند.
انرژی مورد نیاز برای کار کردن دریلهای شارژی از طریق باتری تعبیه شده در آنها تامین میشود. به این صورت که مانند موبایل میتوانید ابزار را به برق بزنید تا باتری آن شارژ شود، پس از فول شارژ شدن نیز دستگاه را از برق کشید و مورد استفاده قرار دهید.
از اصلیترین خصوصیات دریلهای شارژی مواردی همچون خاصیت ضدآب، ساختار ارگونومیک و همچنین مکانیزم چکشی هستند. امروزه استفاده از این دستگاهها به دلیل مزایای بسیار طرفداران زیادی دارد. یکی از مهمترین محاسن دریلهای شارژی این است که به راحتی در محیطهایی که دسترسی به جریان برق امکانپذیر نیست، استفاده میشوند. علاوهبرآن در مقایسه با مدلهای کابلی سروصدای کمتری به وجود میآورند و امنیت بیشتری نیز دارند.
لازم به ذکر است که باتری دریلهای شارژی طول عمر معینی دارند و پس از اتمام این مدت لازم است که باتری دستگاه تعویض شود. این محصولات قیمت بالایی دارند و برای استفادههای روتین مناسب هستند.
دریل چکشی
یکی دیگر از دریلهای پرکاربرد موجود در بازار مصرف انواع چکشی هستند که برای سوراخ کردن سطوح سخت استفاده میشوند. دریلهای چکشی دارای قدرت بالاتری هستند، به همین خاطر توان ایجاد سوراخ روی اجسام تا عمق بیشتری را دارند.
این دستگاهها با ایجاد ضربات مکرر به هنگام چرخش مته سطوح مورد نظر را با قدرت زیاد و در کوتاهترین زمان ممکن سوراخ میکنند. به عبارت دیگر همزمان با فرآیند چرخش مته، ضربات پیدرپی به جسم وارد میشود تا در سطح آن سوراخی با عمق و ابعاد دلخواه به وجود بیاید.
به منظور سوراخکاری از طریق دریلهای چکشی احتیاج به مته الماسه دارید. زیرا آلیاژهای مستحکم با مقاومت بالا برای نوک اینگونه متهها به کار میرود تا در اثر ضربات مکرر دچار خرابی یا تغییر شکل نشوند. دریلهای چکشی مجهز به سه نظام قطور هستند، لذا برای شکستن سنگ بتن و آجر گزینه مناسبی به شمار میروند. از جمله مزایای این ابزارهای صنعتی این است که دارای قابلیت استفاده از متههای شش سر و معمولی هستند.
دریل ضربهای به شما این امکان را میدهد تا بتوانید در کمترین زمان ممکن سطوح سخت را حفاری کنید. در این دستگاهها حرکت چرخشی با حرکت چکشی ترکیب میشود تا با ایجاد فشار کمتر، سطوح سختتر به راحتی سوراخ گردند. این تجهیزات را میتوانید در مدلهای متنوع و نرخهای متفاوت در بازار داخلی ایران بیابید.
دریل بتن کن
اگر به دنبال یک دریل پرقدرت میگردید، انواع بتن کن را به شما پیشنهاد میدهیم. دریلهای بتن کن شباهت زیادی به چکش تخریب دارند و به دلیل قدرت فراوان در اموری مانند ساختمانسازی یا تخریب سازهها استفاده میشوند.
این ابزارآلات به راحتی میتوانند اجسام بتنی، سنگی، آجری یا هر سطح سخت دیگری را سوراخ نمایند. علاوهبر سوراخکاری، این تجهیزات در زمینه کندهکاری هم کاربرد دارند. به این خاطر سه نظام به کار رفته در آنها متفاوت از سایر دریلها و از نوع چهار شیار است.
اگر دریل را برای پروژههای سنگین حفاری یا ساختوساز ساختمان نیاز دارید، مدل بتن کن نیازهای شما را به طور کامل پوشش میدهد. از جمله مزایای این تجهیزات میتوان به قابلیت تخریب سطوح بسیار محکم و دارا بودن توان زیاد اشاره کرد.
دریلهای بتن کن از نظر وزن و نوع قلمگیر به انواع مختلفی تقسیم میشوند. از لحاظ نوع قلمگیر این ابزارها شامل مدلهای چهار شیار، پنج شیار و ستارهای هستند. در هر صورت به هنگام خریداری دستگاههای بتن کن باید دقت کنید که ابزار مورد نظر از قدرت کافی، امکانات مناسب و استانداردهای کیفی بالا بهرهمند باشد.
دریل گیربکسی
یکی دیگر از انواع دریلهای برقی مدلهای گیربکسی هستند که از یک تنه فلزی به همراه گیربکسی مجزا تشکیل شدهاند. این ادوات در کنار قدرت بالا، از مزایایی نظیر سرعت زیاد نیز بهره می برند، ضمن اینکه دارای قابلیت چکشی نیز هستند. توان ضربهزنی دریلهای گیربکسی در مقایسه با انواع چکشی بیشتر است. زیرا از طریق جعبه دنده مخصوصی به نام گیربکس نیروی محرکه مورد نیاز را با قدرت و سرعت بسیار زیاد فراهم میآورند.
در واقع هدف از تعبیه جعبه دنده این است که میزان گشتاور افزایش پیدا کند. یعنی شما با یک نیروی محرکه ثابت و تنها به کمک جعبه دنده قادر خواهید بود نسبت به دریلهای ساده مقدار گشتاور بیشتری را دریافت نمایید. این ویژگی موجب شده که دریلهای گیربکسی ابزار بسیار مناسبی در سوراخکاریهای قدرتی باشند.
کاربرد این ادوات بیشتر برای سوراخ کردن اجسام سخت نظیر آهن و همچنین محکم کردن پیچ و میخ است، به گونهای که میخ را به سهولت از ورقهای سخت عبور میدهند. البته لازم به ذکر است که دریلهای گیربکسی نباید برای سطوح چوبی مورد استفاده قرار گیرند؛ زیرا احتمال دارد در مواقعی که نیاز به اتصال دهنده باشد، به جسم مورد نظر صدمه وارد کنند.
دریل میکسر
دریلهای میکسر که با نام دریل همزن نیز شناخته میشوند، جهت ترکیب کردن مواد مختلف در حجم بسیار زیاد کاربرد دارند. به کمک این تجهیزات در کارگاههای صنعتی و ساختمانی سیمان، بتن، ملات و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به حالت خمیری در میآورند.
در ساختمان دریلهای میکسر پره بزرگی وجود دارد که به موتور دستگاه متصل بوده و روی بخشهای مختلف آن هم دستههایی تعبیه شده است. پرههای این ادوات اشکال متنوعی همچون مارپیچ، حلقهای و... دارند که براساس نوع مواد برگزیده می شوند. بهتر است به هنگام خریداری دریلهای همزن به فاکتورهایی مانند تعداد دور آزاد در دقیقه و قدرت موتور دقت کنید و محصولی را انتخاب نمایید که دارای قابلیت تنظیم دور موتور باشد.
همچنین موقع خرید به پره دستگاه هم توجه ویژهای داشته باشید. زیرا اگر ابعاد پره خیلی کوچک باشد، فرآیند ترکیب کردن مواد به دشواری انجام میگیرد، در صورت بزرگ بودن بیش از حد پره نیز احتمال خرابی دستگاه افزایش مییابد. در کنار این موارد توجه به سیستم گردش چپگرد یا راستگرد نیز اهمیت بالایی دارد.
دریل ستونی
ویژگی بارز دریلهای ستونی این است که قابلیت حمل و نقل ندارند و روی میز کارگاههای صنعتی نصب میشوند. این دسته از ادوات را میتوانید برای سوراخکاری روی اجسام پلاستیکی، چوبی، گچی و... استفاده کنید تا سوراخی را در نهایت دقت و ظرافت ایجاد نمایند. دقت بالای ابزار باعث شده که دریلهای ستونی به طور گسترده در صنایع مختلف تجاری کاربرد داشته باشند؛ زیرا سوراخکاری در عمق را بسیار دقیق و بدون انحراف انجام میدهند.
از آنجا که دریلهای ستونی وزن بالا و سایز بزرگی دارند، برای کارگاههای بزرگ مناسب هستند. از اینرو اگر دریل را برای مصارف خانگی یا انجام امورات جزئی در کارگاه کوچک نجاری خود میخواهید، خرید این دستگاه را به شما پیشنهاد نمیکنیم. اما اگر به سوراخکاری دقیق روی سطوح چوبی و فلزی نیاز دارید، دریلهای ستونی میتوانند یک انتخاب مناسب باشند تا حفاری روی اجسام و خزینهزنی را برای شما سادهتر نمایند.
این مدل ابزارهای صنعتی که به اسم دریل ایستاده یا عمودی هم معروف هستند، میتوانند همانند دریلهای معمولی سوراخی را در جسم به وجود آورند، با این تفاوت که سطوح قطورتر را سوراخ میکنند. البته قطر سوراخ و همچنین زاویه آن هم به لطف قابلیتهای موجود در دریل قابل تنظیم خواهد بود.
استفاده از دریلهای ستونی مزیتهای بسیاری را برای صنعتکاران به همراه دارد. برای مثال وزن سنگین ابزار و ثبات آن به هنگام کار موجب استحکام قطعات میشود، علاوهبرآن موتور بزرگ و قدرتمند این ادوات قدرت بسیار زیادی برای سوراخکاری دارند.
دریل دستی
دریلهای دستی امروزه دیگر مانند سابق خیلی استفاده نمیشوند؛ به این دلیل که برای کار با آن نیاز به استفاده از نیروی دست خواهید داشت. عدم وجود موتور الکتریکی در این ادوات باعث میشود که عملیات ایجاد سوراخ با آن خیلی راحت نباشد. هرچند که در حال حاضر دریلهای دستی جهت کارهای ظریف مانند معرق کاری به کار میروند.
در این ابزارهای صنعتی مکانیزم سادهای برای چرخش وجود دارد؛ به این صورت که دستگاه از یک میله مارپیچ به همراه پوستهای چرخان که به بخش سه نظام اتصال داده شده، تشکیل میشود. برای انجام عملیات سوراخ کردن سطوح باید میله را به سمت پایین بچرخانید تا قسمت متحرک دستگاه حرکت نماید و با چرخاندن مته، سوراخ مورد نظر را ایجاد کند.
برای انجام کارهایی که به قدرت چندانی نیاز ندارند، اما در عوض دقت بالایی میخواهند، دریلهای دستی توصیه میشوند. زیرا به خوبی میتوانند سوراخهایی دقیق را روی اجسام ظریف به وجود بیاورند؛ به همین دلیل این دستگاهها معمولا برای کارگاههای چوب خریداری میشوند.
اجزای تشکیل دهنده دریل
با اینکه دریلها در طرحها و انواع مختلفی در بازار مصرف وجود دارند، اما ساختار آنها یکسان است. به طوری کلی در این ابزار صنعتی میتوانید بخشهای زیر را ببینید:
بدنه اصلی
نحوه طراحی بدنه اصلی دریلها از خانگی گرفته تا صنعتی شباهت زیادی به یکدیگر دارند؛ به نحوی که ترکیبی از پلاستیک فشرده و فولاد برای ساخت بدنه آنها استفاده میشود. کارخانجات سازنده میکوشند که بدنه اصلی این تجهیزات در کنار وزن سبک، دارای استحکام کافی باشند، علاوهبرآن در برابر حرارت نیز مقاومت خوبی از خود نشان دهند.
موتور
موتور یکی از اصلیترین بخشهای دستگاه است که میزان قدرت و سرعت دریل را مشخص میسازد. موتوری که برای دریلها به کار میرود، ممکن است که از نوع ساده، گیربکسی، ذغالی یا براشلس باشد.
منبع تغذیه
دریلها برای روشن شدن و انجام عملیات مورد نظر کاربر نیاز به منبع تغذیه دارند. در دریلهای شارژی این منبع تغذیه باتری است؛ اما در دریلهای برقی، نیروی لازم توسط انرژی الکتریکی مستقیم تامین میشود. در دریلهای بنزینی سوخت بنزین و در مدلهای بادی نیز نیروی باد وظیفه راهاندازی ابزار را بر عهده دارند.
میزان ولتاژ مورد نیاز جهت روشن شدن دریلهای شارژی متفاوت و بین ۴ تا ۱۸ است. مقدار آمپر هم از جمله موارد اصلی در تغذیه دریل به شمار میرود که بیانگر قدرت دریل خواهد بود. بنابراین میتوانید توان دستگاه را از روی مقدار آمپر مورد نیاز آن حدس بزنید.
سه نظام
در دریل پروسه سوراخ کردن توسط مته انجام میگیرد، حال سه نظام وظیفه دارد که مته ابزار را کنترل و نگهداری نماید. در انواع قدیمی دریل طراحی سه نظام به صورت دستی بود، لذا کاربران جهت باز و بسته کردن متهها نیاز به ابزارهایی نظیر آچار سه نظام داشتند. اما دستگاههای امروزی مجهز به سه نظام اتوماتیک هستند که کار با آنها را بسیار آسان کرده است.
دسته نگهدارنده
یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده دریل دستهای است که به منظور کنترل بهتر در دستگاه قرار داده میشود. کنترل دریل در سرعتهای بالا کاری دشوار است، به همین دلیل در بخش جلویی ابزار دستهای را تعبیه میکنند که به کنترل بهتر آن کمک نماید.
تراز عمق سنج
عمق سنج میلهای مدرج است که در بخش کناری دریل به بدنه آن پیچ میشود. از طریق تراز عمق سنج میتوانید عمق سوراخ را با توجه به نیاز خود مشخص سازید. خط کش عمق سنجر در اکثر دریلها روی دسته ابزار و به موازات سه نظام تعبیه میشود. نحوه کار تراز نیز به این صورت است که با رسیدن عمق سوراخکاری به مقدار معین شده، اجازه پیشروی را به مته دستگاه نمیدهد.
شافت و بیت مته
شافت مته بخش برجسته مته است که موتور دستگاه و سه نظام را نگهداری میکند؛ علاوهبرآن محلی برای قرار دادن کلاچ چرخش نیز به شمار میرود. بیت مته در واقع قسمت متغیر دریل محسوب میشود، پس با توجه به نوع عملیات میتوانید آن را تعویض کنید.
به عبارت دیگر برای کار روی سطوح مختلف به بیتهای متفاوت نیاز دارید. مثلا به منظور ایجاد سوراخ در اجسام پلاستیکی و چوبی باید مته مارپیچی را مورد استفاده قرار دهید. جالب است بدانید که هر یک از متهها از مواد اولیه متنوعی نظیر کبالت، فولاد یا تیتانیوم ساخته شدهاند.
سیم برق
سیم برق نیز یکی دیگر از اجرای دریل است که معمولا از کابلی شامل دو یا سه لایه تشکیل میشود. سیم برق وظیفه دارد که انرژی مورد نیاز برای انجام فرآیند حفاری، سفت کردن پیچها و... را فراهم کند. به هنگام کار با دستگاه باید خیلی مراقب سیم آن باشید؛ چون در صورت صدمه دیدن، این بخش میتواند بسیار خطرآفرین شود.
کلید روشن و خاموش
کلید روشن و خاموش روی بدنه اصلی تمام دریلهای برقی یا شارژی به منظور مدیریت کردن نیروی محرکه وجود دارد.
کلید قفل
اکثر دریلها دارای کلید قفلی هستند که وظیفه دارد موقع کار دکمه روشن خاموش را ثابت نگه دارد تا بتوانید کنترل خوبی روی ابزار داشته باشید. کلید قفل هنگامی که قصد دارید به مدت طولانی دستگاه را روشن بگذارید، بسیار به کارتان میآید.
کلید تنظیم سرعت چرخش
کلید تنظیم سرعت چرخش یا دیمر هم از جمله اجزای مهم دریلهای امروزی به شمار میرود که موظف است سرعت چرخش ابزار را تنظیم کند. برای مثال اگر به هنگام سوراخ کردن سطوحی مثل چوب سرعت چرخش مته بیش از حد باشد، احتمال دارد که ورق چوب بشکند.
از طرف دیگر برای سوراخکاری سطوح سخت مانند سنگ یا آجر نیاز به سرعت چرخش بالای مته خواهید داشت. کلید تنظیم سرعت چرخش به شما کمک میکند که بتوانید میزان چرخش مته را با توجه به نیاز خود به سهولت تنظیم نمایید.
کلید تعویض جهت چرخش
همانطور که قبلاً گفته شد، یکی از کاربردهای دریل برای باز و بسته کردن پیچها است. از آنجا که پیچها به صورت راستگرد در جای خود محکم میشوند، این ابزارهای صنعتی نیز به شکل راستگرد میچرخند و پیچهای مورد نظر را محکم میکنند. حال برای باز کردن پیچها نیاز دارید که وسیله در خلاف جهت عقربههای ساعت بچرخد. برای این کار کافی است که کلید تعویض جهت چرخش را بفشارید تا دستگاه پیچ مربوطه را به سرعت باز نماید.
کلید حرکت چکشی
جهت سوراخ کردن بعضی از سطوح مانند سرامیک، علاوهبر حرکت چرخشی مته به حرکات ضربهای هم نیاز دارید. کلید حرکت چکشی این امکان را در اختیار شما قرار میدهد که از این قابلیت نیز استفاده کنید.
معرفی بهترین برندهای خارجی و ایرانی
در گذشته بازار خرید و فروش انواع دریلهای خانگی و صنعتی تنها در انحصار تعدادی برند خاص آمریکایی و آلمانی بود. اما امروزه با ظهور مارکهای جدید، رقابت شدیدی بین برندهای مختلف شکل گرفته است. زیرا شرکتهای تولیدکننده ابزارهای صنعتی هر یک تلاش میکنند تا کیفیت محصولات خود را بالا ببرند تا از این طریق سهم بیشتری از سود بازار داشته باشند. به همین دلیل بهترین برندهای خارجی و ایرانی سازنده دریل فقط به برندهای قدیمی محدود نمیشود.
در بین برندهای مختلف ابزارآلات موجود در بازار برخی عملکرد بهتری داشته و با استقبال بیشتری از جانب مصرفکنندگان روبرو شدهاند. حتی بعضی از تولیدکنندگان ایرانی محصولات باکیفیتی را در اختیار صنعتگران قرار دادهاند که از نظر عملکرد و طول عمر با نمونههای خارجی برابری میکنند. در ادامه مبحث تعدادی از بهترین برندهای خارجی و ایرانی را که در حوزه تولید دریل حرفی برای گفتن دارند؛ به شما معرفی خواهیم نمود.
دیوالت
دیوالت یکی از برندهای معتبر آمریکایی است که انواع ابزارهای برقی و دستی صنعتی از جمله دریل را تولید میکند. این شرکت معروف در سال ۱۹۲۰ تاسیس شد و در حال حاضر بهعنوان زیرمجموعه بلک اند دکر فعالیت دارد.
دریلهای کمپانی دیوالت تنوع بسیار زیادی دارند و به اکثر کشورهای جهان صادر میشوند. تنوع زیاد محصولات این برند موجب شده که در حوزههای مختلف مانند ساختمانسازی، نجاری، تاسیسات و... کاربرد داشته باشند. این برند بینالمللی در بازار بسیاری از کشورها نظیر ایران، چین، کره و مکزیک از نظر کیفیت و قدرت حرف اول را میزند.
اینکو
اینکو نیز برند مشهور دیگری است که ابزارآلات صنعتی بسیار مرغوبی را روانه بازار مصرف میکند که از بین آنها میتواند مدلهای متنوع دریل را نام برد. اینکو برندی چینی است و محصولات آن به دلیل کیفیت بالا به بیشتر از پنجاه کشور دنیا صادر میشوند. نکته جالب توجه در مورد برند چینی اینکو قیمت مناسب محصولات آن است. از اینرو اغلب افراد تمایل زیادی نسبت به خرید دریلهای ساخت این شرکت نشان میدهند.
نیکون
نیکون یکی دیگر از شرکتهای تولید کننده دریل است که محصولات خود را با استفاده از تکنولوژی پیشرفته کشور مالزی در چین تولید کرده و در اختیار مصرفکنندگان قرار میدهد. ابزارآلات صنعتی این برند در کنار کیفیت مطلوب، از قیمت مقرون بهصرفه نیز برخوردار هستند.
رابین
رابین برندی چینی بوده که سالها در حوزه تولید و عرضه ابزارآلات برقی گوناگون مثل انواع متنوع دریل، بتن کن و… فعالیت دارد. این کمپانی برای تولید محصولات خود باکیفیتترین قطعات را به کار میبرد تا عمر مفید آنها به حداکثر برسد.
دریلهای این برند کارت گارانتی، کیفیت بسیار خوب و قیمت مناسبی دارند، لذا میتوانید با خیالی آسوده ادوات شرکت رابین را استفاده کنید و از خدمات پس از فروش آنها بهرهمند ببرید. نکته مثبت در دریلهای برند رابین وجود قطعات اصل و مرغوب در آنها است که باعث شده کاربران از خرید این محصولات استقبال نمایند.
آیرون مکس
آیرون مکس یکی از شرکتهای معتبر چینی در زمینه تولید انواع ابزارآلات برقی و دستی است که در سال ۱۳۹۰ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. این مجموعه میکوشد که ادوات صنعتی را مطابق با استانداردهای روز دنیا و کیفیت بالا تولید نماید. از اینرو موفق شده ظرف مدت کوتاهی به بازارهای بینالمللی از جمله ایران راه پیدا کند و جایگاه ویژهای را به خود اختصاص دهد. به طوریکه امروزه در شهرهای مختلف ایران مراکز خدمات پس فروش این برند فعالیت دارند و خدمات منحصربهفردی را به مشتریان ارائه میدهند.
استرانگ
استرانگ شرکتی ایرانی است که بالغ بر سه دهه در حوزه عرضه ابزارآلات صنعتی فعالیت میکند. این شرکت با تکیه بر خلاقیت و توانایی پرسنل خود و نوآوری در تولید محصولات در حال حاضر به یک برند بینالمللی تبدیل شده و ادوات آن بین مصرفکنندگان جایگاه ویژهای دارند.
استرانگ بیش از چهارصد ابزار صنعتی مختلف را تولید و روانه بازار داخلی کشور میکند که دریل یکی از پرفروشترین آنها به شمار میرود. محصولات این کارخانه طبق جدیدترین تکنولوژی روز دنیا تولید شده و در آیندهای نزدیک به کشورهای خاورمیانه و دیگر بازارهای بینالمللی صادر خواهند شد.
کاتکس
کاتکس یکی بهترین برندهایی است که در زمینه تولید محصولات سوراخکاری فعالیت دارد. این برند چینی محصولات باکیفیت و در عین حال ارزان قیمتی را عرضه میکند که با استقبال صنعتگران ایرانی مواجه شده است.
مروری بر آنچه خواندید
دریل یکی از پر مصرفترین ابزارهایی است که علاوهبر مصارف خانگی، در صنایع مختلف نیز به صورت حرفهای کاربرد دارد. اصلیترین وظیفه این وسیله ایجاد سوراخ در سطوح با جنسهای مختلف است. البته با توسعه دستگاه و افزودن قابلیتهای بیشتر به آن جهت ایجاد برش، سمبادهزنی، باز و بسته کردن پیچهای مختلف و همچنین جلا دادن سطوح نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
امروزه دریلها در ابعاد متنوع و با توانهای مختلف تولید میشوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. انواع سادهتر و با قدرت کمتر را جهت مصارف خانگی برگزینید و مدلهای بزرگتر و پرقدرتتر را برای کار در کارگاههای صنعتی تهیه نمایید. میتوانید این محصولات را در سایت ابزار باطن با نرخ نازل و کیفیت بالا سفارش دهید.
دیدگاه خود را بنویسید